Ha koll på hemmet även under friluftsturen

Att ge sig ut i naturen på olika äventyr är fantastiskt, men att lämna hemmet obevakat kan skapa en gnagande känsla av osäkerhet och ovisshet – känslor man verkligen inte vill ha med sig ut när man älskar friluftsliv. Men det finns smarta lösningar som gör att även naturälskaren kan koppla av.

Smarta lösningar när du lämnar hemmet

Det har planerats camping, allt har packats och det är äntligen dags att stänga dörren, låsa och ge sig iväg. Då vill du vara säker på att du kan koppla av helt och hållet, och slippa undra om allt står rätt till på hemmaplan. Ett tryggt och säkert sätt att uppnå detta är att sätta upp ditt Smarta Hem från Tibber, som ser till att du bara är en knapptryckning bort från all information du behöver. Med deras stilrena och snygga utrustning kan du få allt från väderstationer och energimätare till rörelsedetektorer, rökdetektorer och dörr/fönster-sensorer. Eller varför inte smarta multisensorer som läser av flera detaljer samtidigt? De har även utrustning för att styra lampor och andra apparater, produkter för röststyrning och mycket mer. Så länge du har tillgång till nätuppkoppling kan du kolla av en mängd situationer i ditt hem medan du är borta, något som kan ge dig rejält mindre oro och bekymmer. Lösningar med smarta hem ligger verkligen i tiden och kan hjälpa dig i en mängd olika situationer. Allt från att kolla läget när barnen är hemma själva en helg till att stänga av eventuellt glömda lampor när du är iväg och skådar fågel en tidig morgon.

Bra lösningar även när du är hemma

Att kunna välja vilka delar av ditt hem du vill ha smarta lösningar till ger stor frihet och då utvecklingen fortsätter gå framåt i rask takt kommer både utbud och säkerhet fortsätta utökas och bli ännu bättre. Fortfarande kan den klassiska lösningen att be grannarna om hjälp när du åker bort vara bra, men den hjälpen räcker inte hur långt som helst. Det är där de smarta lösningarna tar över, samt att de utgör en stor hjälp även under tiden du faktiskt spenderar hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *